Siden indeholder annoncelinks. Læs mere

  Om denne test

  Alle måltidskasser er testet i virkeligheden af et testpanel bestående af to voksne og to børn. De er alle testet ud fra følgende kriterier: Madens kvalitet, tilberedning, levering, emballage og pris. De enkelte leverandører har ingen indflydelse på testens resultat, og har ikke på forhånd kendskab til testens udførelse.

  Testresultat

  MåltidskasseKategori
  HelloFresh (score: 84%)Bedste familievenlige måltidskasser
  Skagenfood (score: 82%)Bedste måltidskasser med frisk fisk
  RetNemt (score: 82%)Bedste nemme måltidskasser
  Aarstiderne (score: 82%)Bedste måltidskasser med økologi
  BetterFeast (score: 80%)Bedste måltidskasser med færdigretter
  Factor (score: 80%)Bedste måltidskasser med færdigretter
  Halkær Ådal (score: 76%)Bedste måltidskasser til enlige og ældre
  Bonzo (score: 70%)Bedste langtidsholdbare måltidskasser
  Get Fit Food (score: 70%)Bedste sunde måltidskasser

  #1 HelloFresh – samlet bedømmelse: 84%

  Se muligheder & priser

  • Nemt koncept – sammensæt din menu via hjemmeside eller app
  • Mange måltidstemaer at vælge imellem
  • Måltidskasser til 2 eller 4 personer
  • 2, 3, 4 eller 5 måltider pr. uge
  • Tilbyder også vegetarisk måltidskasse

  Læs vores test af HelloFresh måltidskasser

  Førstehåndsindtryk

  Vi er alle enige: HelloFresh har styr på deres visuelle præsentation. Hjemmesiden præsenterer måltidskassen på flot og simpel vis, og det er nemt at bestille sin første måltidskasse. Valgmulighederne er tydelige og nemme at forstå, og alle retter er illustreret med flotte billeder. Her kan du også vælge præferencer: Kød og grønt, familievenligt, vegetarisk, nemt og hurtigt, kaloriesmart, fisk og grønt eller mest med grønt. Alt i alt en god oplevelse på både hjemmeside og app.

  Tilberedning

  Opskrifterne medfølger på papir, og de er nemme at følge. Det er rart at man ikke behøver tænde computeren eller fumle med mobilen, inden man går i køkkenet. Alle opskrifter har 6 trin med tydelige illustrationer, der gør det nemt at se hvordan retterne skal tilberedes og anrettes. Det er et stort plus, da både store og små kan deltage i madlavningen. Eneste lille minus er at tidsestimaterne ikke altid passer, men det er typisk kun afvigelser på 5-10 minutter.

  Maden

  Det er skønt at se velkendte ingredienser brugt på nye måder. HelloFresh er gode til at finde på spændende opskrifter, uden at retterne bliver alt for overvældende eller “fremmede” i smagen. Perfekt til børnefamilien, men også til dig der bare vil have god hverdagsmad uden det bliver alt for specielt. Vi synes også at HelloFresh har spændende vegetarretter, og det er lækkert at man kan vælge mere fisk og grønt.

  Samlet vurdering

  HelloFresh har ideelle måltidskasser til familier med små og store børn, men vi kunne som voksne også lide maden. Der er ikke et overvældende antal valgmuligheder i forhold til ingredienser, men du kan til gengæld vælge mellem en lang række nye opskrifter hver uge. Det giver også mulighed for at inddrage børnene i den ugentlige madplanlægning, da de selv kan være med til at vælge måltiderne.

  #2 Skagenfood – samlet bedømmelse: 82%

  Se muligheder & priser

  • Det meste er økologisk
  • Mange sunde valgmuligheder
  • Èn af få leverandører, der tilbyder helt frisk fisk
  • Tilbyder også vegetariske og klimavenlige måltider
  • Sælger også dagligvarer

  Læs vores test af Skagenfood måltidskasser

  Førstehåndsindtryk

  Her er noget for enhver smag, og det ser virkelig lækkert ud. Skagenfood sælger deres måltidskasser godt, og alle opskrifterne præsenteres fint med billeder og detaljeret opskrift. Man får hurtigt indtryk af at måltidskasserne er sammensat af rigtige kokke, og hjemmesiden udstråler gourmet. Retterne er varierede, og du kan endda få vegetariske måltidskasser.

  Tilberedning

  Tilberedningen går enkelt og nemt med de tilhørende opskrifter, men tidsestimaterne passer ikke altid. Der skal laves en del rugbrødsarbejde, før måltiderne kan anrettes på tallerkener, men værre er det ikke. De enkelte trin er godt beskrevet, og illustrationerne hjælper på forståelsen. Det er rart at hvert måltid præsenteres visuelt, så man har et pejlemærke at rette sig efter.

  Maden

  Maden er varieret, og inkluderer alt fra simple klassikere til spændende verdensretter. Her får man altså mulighed for at stimulere både øjne og smagsløg. Skagenfood er specielt gode til retter med fisk, og fisken leveres altid i pergamentpapir, da den er helt frisk. De er således én af få udbydere (hvis ikke de eneste?), der kan levere helt frisk fisk, som ikke er optøet eller vakuumpakket. Udover fisk har Skagenfood selvfølgelig også økologisk kød på menuen, hvis du foretrækker dette.

  Samlet vurdering

  Skagenfood har mange spændende måltidskasser med fisk, og de er således det bedste valg for dig der elsker alt godt fra havet. Dette er Skagenfood nemlig særligt gode til, men de kan også meget andet. Hvis du gerne vil prøve kræfter med mere sofistikeret madlavning, er Skagenfood et godt valg. Der er også gjort plads til velkendte klassikere, men ingredienser er udvalgt fra de øverste hylder. Det kan man både mærke og smage.

  #3 RetNemt – samlet bedømmelse: 82%

  Se muligheder & priser

  • Sammensæt selv måltidskasse
  • Vælg på tværs af forskellige temaer
  • Nemt at tilberede med nøje afmålte ingredienser
  • Overvejende danske råvarer

  Læs vores test af RetNemt måltidskasser

  Førstehåndsindtryk

  RetNemt har en velfungerende hjemmeside med masser af appetitvækkende billeder, der præsenterer maden på bedste vis. Vi må holde tungen lige i munden når vi bestiller, for her kan måltidskasserne tilpasses ned i mindste detalje. Det kan godt være lidt forvirrende i starten, men vi synes det er rart at kunne vælge enkelte retter til eller fra. Efter lidt tilvænning er det faktisk sjovt at sammensætte sin egen menu uge for uge.

  Tilberedning

  Råvarerne er nemme at gå til, og det er nemt at følge opskrifterne. Her kan enhver børnefamilie være med, og man behøver ikke at eje en masse avancerede køkkenredskaber. Tidsestimaterne passer faktisk fint, hvilket er rart.

  Maden

  Maden er velsmagende, og der er noget for enhver smag. Er du til velkendte danske retter, eller vil du prøve kræfter med krydret asiatisk mad? Du kan selv sammensætte ugens menu, så den passer til dig og din familie. Vi blev mætte hver dag, og ofte var der endda lidt rester tilovers. Hos RetNemt kan du også få premium-retter til en lille merpris, så man kan forkæle sig selv lidt ekstra på en særlig dag.

  Samlet vurdering

  RetNemt er et rigtig godt valg for både små og store husholdninger, der tæller alt fra børnefamilier til voksne par og ældre mennesker. Fokus er på at det skal være nemt og hurtigt, men det er muligt at tilpasse efter din personlige smag. Du vælger selv retterne uge for uge, og kan vælge specifikke ingredienser til eller fra. Et godt valg for dem, der vil have masser af valgmuligheder.

  #4 Aarstiderne – samlet bedømmelse: 82%

  Se muligheder & priser

  • Alt er økologisk og i en høj kvalitet
  • Mange sunde måltidskasser
  • Tilbyder også vegetariske, veganske og børnevenlige måltidskasser
  • Sælger også dagligvarer
  • Tilbyder også morgenmadskasse til 5 hverdagsmorgener

  Læs vores test af Aarstiderne måltidskasser

  Førstehåndsindtryk

  Hjemmesiden falder lige i vores smag, og måltidskasserne præsenteres rigtig fint. Bestilling af måltidskasser er nemt – du skal blot vælge den, du ønsker, og så leveres den automatisk herefter. Der er mange spændende kasser at vælge imellem, og vi synes faktisk det er rart at vi ikke selv skal tage stilling til noget.

  Tilberedning

  Opskrifterne er nemme at følge. Her støder vi dog for første gang på opskrifter, som kræver mere avanceret køkkenudstyr, heriblandt en blender, hvilket vi ikke har. Vi fandt stavblenderen frem, og dermed lykkedes det alligevel. Det er værd at kigge opskrifterne igennem på forhånd, så du er forberedt på dette.

  Maden

  Maden er virkelig lækker. Her er der kælet meget for de små detaljer, hvilket både kan ses og smages i det færdige resultat. Der er godt med smag i alle retter. Friskheden og den korte transport fra lokale avlere kan både ses og mærkes. Det er råvarer af høj kvalitet. Her kan vi konstatere at Aarstiderne har godt styr på forsyningskæderne.

  Samlet vurdering

  Aarstiderne har muligvis de bedste økologiske måltidskasser på markedet, og råvarerne er i en meget høj kvalitet. Du skal være forberedt på at lave en lille smule mere i køkkenet selv, men det er umagen værd for at kunne fremtrylle måltider af denne kaliber. Det har aldrig givet os sved på panden, men til gengæld har vi fået masser af inspiration til ny og spændende madlavning.

  #5 BetterFeast – samlet bedømmelse: 80%

  Se muligheder & priser

  • Fokus på familievenlig hverdagsmad
  • Alle måltider er færdigtilberedte, og skal blot opvarmes
  • Tilbyder også hverdags- og livsstilskasser, der dækker alle dagens måltider
  • Gode, klassiske retter, som de fleste kender

  Læs vores test af BetterFeast måltidskasser

  Førstehåndsindtryk

  Færdigtilberedt, varieret og familievenlig mad? Kan det blive bedre? BetterFeast har en flot visuel identitet, med appetitvækkende billeder af måltiderne i de enkelte måltidskasser. Det er nemt at finde rundt på siden, og Familiekassen, som vi har testet, er nem at tilpasse efter behov. Man kan f.eks. vælge, hvor mange personer og dage, måltidskassen skal dække, og hver uge er der 13 retter at vælge imellem.

  Tilberedning

  BetterFeast leverer færdigretter, som blot skal opvarmes i ovn. Man skal blot prikke huller i folien på plastikbakkerne og sætte dem i ovnen i 20-25 minutter, hvorefter maden er færdig. Ris, pasta, m.m. skal blot tilsættes vand, før det stilles i ovnen med resten af måltidet. Du slipper altså for at finde gryder og pander frem, når retterne skal opvarmes

  Maden

  Måltidskassen fra BetterFeast byder på lidt af hvert, og vi var faktisk positivt overraskede over smagen og konsistensen. Kødet var generelt mørt og saftigt, og der var masser af smag i de enkelte retter. En enkelt ret, Kylling Korma, var dog i den krydrede ende, så der skal man sikre sig at børnene kan lide krydret mad. Det var heldigvis et hit i vores familie, hos både børn og voksne. Selvom BetterFeast leverer færdigretter, får man også lidt friske grøntsager med i pakken. Vi fik f.eks. små friske gulerødder som gnavegrønt, samt en frisk salat.

  Samlet vurdering

  Der er ingen tvivl om, at BetterFeast har de bedste måltidskasser med færdigretter, som tilmed smager lækkert og er nemme at tilberede. Vi kan godt lide den nye, visuelle identitet på hjemmesiden, samt muligheden for at udskifte enkelte retter. Det er et stort plus for en travl børnefamilie, som sætter pris på god og hurtig mad i hverdagene.

  #6 Factor – samlet bedømmelse: 80%

  Se muligheder & priser

  • Sammensæt din egen måltidskasse med færdigretter uge for uge
  • Vælg bl.a. mellem proteinrige, kalorielette, vegetariske eller veganske retter
  • Vælg selv antal dage og personer, du ønsker måltider til
  • Alle måltider kan opvarmes i ovn eller mikroovn

  Læs vores test af Factor måltidskasser

  Førstehåndsindtryk

  Vi er først og fremmest imponerede over det visuelle udtryk, som møder os på hjemmesiden. Ved bestilling er det nemt at overskue de mange forskellige muligheder, og endnu nemmere at vælge måltider ud fra særlige behov/ønsker. Det tog os ikke mere end få minutter at bestille første måltidskasse fra Factor.

  Tilberedning

  Alle måltider leveres færdigtilberedte, og skal blot opvarmes. Det kan foregå via mikroovn eller ovn – vi valgte at bruge ovnen, da vi så kunne opvarme flere retter på samme tid. Instruktionerne på emballagen passede perfekt, så alle vores måltider var klar på kun 20 minutter.

  Maden

  Her skal man ikke lade sig narre af udseendet: Færdigretter præsenteres måske ikke altid til topkarakter, når de ligger i plastikbakken, men maden fra Factor var både smagfuld og mættende. Vi fandt god balance mellem de forskellige elementer, og vi blev efterladt med en behagelig mæthedsfornemmelse. Kødet var saftigt og mørt alle dage, på trods af at det jo er genopvarmet.

  Samlet vurdering

  Vi mener, at Factor er et godt alternativ til de mere tidskrævende måltidskasser, når det bare skal gå hurtigt ved spisetid. Vi kan især godt lide at måltiderne er portionsanrettede, så alle i familien kan opvarme deres egne retter når det passer dem. Det er f.eks. praktisk, hvis nogen i husstanden kommer senere hjem i hverdagene pga. sports- eller fritidsaktiviteter. Det er ikke sidste gang, vi har bestilt måltidskasser fra Factor.

  #7 Halkær Ådal – samlet bedømmelse: 76%

  Se muligheder & priser

  • Frosne, økologiske færdigretter
  • Vælg selv dine foretrukne retter, eller køb en fast måltidskasse
  • Tilbyder bl.a. gluten- og mælkefrie måltider

  Læs vores test af Halkær Ådal måltidskasser

  Førstehåndsindtryk

  Halkær Ådal henvender sig både til enkeltpersoner og travle familier, der gerne vil have en velsmagende måltidskasse med nemme færdigretter. Det konstaterer vi hurtigt, da vi klikker os ind på hjemmesiden, da det er muligt at skræddersy måltidskassen ud fra individuelle behov. Retterne præsenteres fint på hjemmesiden, og det er nemt at finde noget til enhver smag.

  Tilberedning

  Det er nemt at varme maden op. Du stiller bakken i ovnen eller mikroovnen og varmer i den angivne tid, hvorefter maden er klar til at blive spist. Det kan vi godt lide, da det således er muligt at have et par ekstra måltider i fryseren til dage med ekstra travlhed.

  Maden

  Maden er generelt lækker, men man skal selvfølgelig tage højde for at det er frosne færdigretter. Du får således ingen friske salater eller lignende med i måltidskassen, så det skal man eventuelt selv supplere op med, hvis man måtte ønske dette. Vi kan godt lide at alle måltiderne er velkendte klassikere, som alle kan lide. Portionsstørrelserne er generøse, så alle bliver mætte.

  Samlet vurdering

  Halkær Ådal har nogle af de nemmeste måltidskasser på markedet. Da alle retterne leveres frosne, kan de holde sig i lang tid. Du skal derfor ikke bekymre dig om holdbarhed eller rækkefølge, men kan bruge måltidskassen som supplement i en travl hverdag. Det er ikke kun smart for enkeltpersoner, men også for børnefamilier.

  #8 Bonzo – samlet bedømmelse: 70%

  Se muligheder & priser

  • Færdigretter på glas, som kan opbevares ved stuetemperatur
  • Tilbyder også måltidskasser til enkeltpersoner
  • Velsmagende italienske klassikere

  Læs vores test af Bonzo måltidskasser

  Førstehåndsindtryk

  Bonzo har en flot hjemmeside, hvor det er nemt at danne sig et overblik over mulighederne. De enkelte måltidskasser præsenteres fint og enkelt, og bestillingen foregår som i en almindelig webshop. Man kan enten bestille en enkelt levering eller et abonnement uden binding, hvilket vi godt kan lide.

  Tilberedning

  Da alle måltider leveres færdigtilberedte, skal de blot opvarmes. Du skal dog selv finde på tilbehør, som eksempelvis kan være pasta eller kartoffelmos, samt eventuelt salat. Her får du således et nemt og enkelt måltid med en grad af frihed til selv at vælge tilbehør, og det kan vi godt lide.

  Maden

  Maden er lækker, men mangler måske en smule smag. Det er dog ikke værre end at man selv kan spæde til med foretrukne krydderier, og det kan være en fordel hvis man eksempelvis har børn. Man kan smage at råvarerne er af en god kvalitet, og niveauet er markant højere end færdigretter fra et supermarked.

  Samlet vurdering

  Bonzo er et fint supplement til dig, der bor alene, men også til den travle børnefamilie. Alle retter er færdigtilberedte og skal ikke stå på køl, så her kan du nemt fremtrylle et lækkert måltid på få minutter. Måltidskasserne er spændende og byder på rigelig variation, men vi kunne godt ønske os lidt mere af smagen. Lidt ekstra krydderier havde ikke skadet, men på den anden side er retterne yderst børnevenlige.

  #9 Get Fit Food – samlet bedømmelse: 70%

  Se muligheder & priser

  • Sammensæt din egen menu fra uge til uge
  • Vælg selv antal kalorier i hvert måltid
  • Velegnet til dig, der er i gang med et vægttab
  • Dækker både hovedmåltider og mellemmåltider

  Førstehåndsindtryk

  Det er nemt og enkelt at bestille den første måltidskasse hos Get Fit Food. Det tager kun få klik at komme ind i bestillingsformularen, og der er flotte billeder af alle måltider. Det tog os ikke lang tid at konstatere, at måltidskassen er ideel hvis man ønsker at tabe sig.

  Tilberedning

  Du skal ikke igang med potter og pander. Når du bestiller en måltidskasse fra Get Fit Food, er alle retterne færdigtilberedt. Dine hovedmåltider skal bare en tur i mikroovnen og varmes, hvorefter de kan spises med det samme.

  Maden

  Maden er lækker, og smager hjemmelavet. Der er ikke tale om klassiske mikroovnsretter fra supermarkedet, men solide, velsmagende retter med en god balance af makronæringsstoffer. Nogle af retterne kunne måske godt tåle lidt ekstra krydderi, men det kunne man heldigvis nemt tilsætte efter smag og behag.

  Samlet vurdering

  Get Fit Food er nok den bedste måltidskasse, hvis man ønsker at tabe sig. Kalorieindtaget er jo en grundlæggende faktor for et succesfuldt vægttab, og her får man flere valgmuligheder. Måltiderne starter ved 400 kalorier og går op til 700 kalorier, så her kan alle være med. Det er selvfølgelig muligt at dække alle ugens dage med denne måltidsløsning, hvilket også er et plus.

  Sådan har vi testet måltidskasser

  Vi er en familie på to voksne og to børn, som har testet måltidskasser siden 2021. Vi er både kræsne og krævende forbrugere, der ønsker nemme måltider uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Testpanelet består af:

  • Panitra, tandlæge og født i 1991
  • Thomas, selvstændig og født i 1987
  • Nicklas, skoleelev og født i 2008
  • Malisa, vuggestuebarn og født i 2023

  Idéen om måltidskasser tiltaler os meget. Du får nye retter hver uge, og opskrifterne er både nemme og hurtige at følge. Typisk har du maden klar på under 30 minutter, hvilket er perfekt i en travl hverdag.

  For at finde de bedste måltidskasser i Danmark, har vi afprøvet dem alle. Da vi er aktive brugere af måltidskasser, får vi hele tiden ny viden og nye oplevelser med måltidskasser. Denne viden vil vi gerne dele ud af, og derfor tester vi hver eneste måltidskasse vi får ind af døren.

  Testkriterier

  Vi har selv bestilt og betalt for alle måltidskasserne, og vurderer hver enkelt måltidskasse ud fra følgende kriterier:

  • Madens kvalitet
   Vi undersøger om madvarerne er friske, om maden smager godt og om portionerne har en fornuftig størrelse.
  • Tilberedning
   Vi undersøger om det er nemt at tilberede måltiderne, og om tidsestimaterne passer.
  • Levering
   Vi undersøger om leveringen er velfungerende, og om måltidskasserne leveres på den efterspurgte placering.
  • Emballage
   Vi undersøger om måltidskassen er pakket ordentligt ind, og hvor nemt det er at bortskaffe emballagen.
  • Pris
   Vi undersøger om pris og kvalitet hænger sammen.

  Læs mere her: Sådan tester vi måltidskasser

  Er måltidskasser pengene værd?

  Måske synes du, at måltidskasser er dyre. Her skal man dog huske på, at måltidskasserne ikke direkte kan sammenlignes med priserne i supermarkedet. Du betaler selvfølgelig også for bekvemmeligheden, og derudover er alle ingredienser afmålt i de rette portioner. Du undgår dermed en masse spild, da alle ingredienserne skal bruges i løbet af ugen.

  Herunder er en række fordele og ulemper ved måltidskasser:

  Fordele

  • Slip for at finde på aftensmad i hverdagene. Det er dejligt at man bare kan sætte aftensmaden på “autopilot” i de travle hverdage og samtidig stole på, at man får gode og mættende måltider.
  • Prøv noget nyt. Måltidskasser giver dig mulighed for at prøve nye retter og udvide din horisont.
  • Nemt og bekvemt. Du slipper for at stå ved supermarkedernes kølediske og lede efter den sidste bakke kød på tilbud. Måltidskasserne er pakket og klar til brug.
  • Mindre slæberi. Det bliver hurtigt tungt, hvis du køber ind til en uge ad gangen. Det er oftest aftenmåltiderne, der fylder mest. Det slipper du får, når måltidskassen leveres til din dør.
  • Tilpasningsmuligheder. De fleste måltidskasser kan tilpasses individuelle ønsker og behov. Det er sjovt for både børn og voksne, når man selv kan sammensætte ugens menu.
  • Alle kan deltage i tilberedningen. Trinene er udførligt forklaret i opskrifterne, så både børn og voksne kan deltage i køkkenet.

  Ulemper

  • Kan være dyrt. Måltidskasser koster selvfølgelig en smule mere, end hvis du selv finder opskrifter og køber ind i lokale supermarkeder.
  • Begrænsede leveringsmuligheder. Typisk leveres måltidskasserne i løbet af søndag/mandag, og de skal helst pakkes ud og lægges på køl hurtigst muligt. Særligt i de varme sommermåneder.
  • Fleksibilitet. De fleste måltidskasser kan ændres eller annulleres fra uge til uge, men der kræves ofte et varsel på en uge eller mere. Det kan være en ulempe, hvis du er en spontan type.
  • Emballageaffald. Du skal selv sørge for at smide papkasse m.m. ud. Det kræver måske en ekstra tur på genbrugsstationen i ny og næ, hvis ikke du har plads i den egen papbeholder.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvordan har I testet måltidskasser?

  Vi har testet måltidskasser siden 2021 ud fra følgende kriterier: Madens kvalitet, tilberedning, levering, emballage og pris.

  Hvilken måltidskasse er billigst?

  Priserne på måltidskasser varierer meget, så det er svært at finde den billigste måltidskasse. Det afhænger også af antal personer og rabatter. Her på siden kan du løbende finde aktuelle tilbud og rabatter på måltidskasser.

  Findes der måltidskasser til vegetarer og veganere?

  Der findes flere måltidskasser til vegetarer og veganere. HelloFresh, Skagenfood, Aarstiderne og RetNemt har måltidskasser til vegetarer. Aarstiderne har også måltidskasser til veganere.

  Hvad koster måltidskasser?

  En måltidskasse koster fra ca. 300 kroner og opefter, men det afhænger af antal personer og dage. Levering koster typisk mellem 39 og 59 kroner, men nogle gange er det inkluderet i prisen.

  Hvilke måltidskasser er bedst til familien?

  Der findes mange familievenlige måltidskasser på markedet. HelloFresh, RetNemt og Skagenfood gør det muligt at sammensætte sin egen menu, så disse anbefales til familier.

  Hvilke måltidskasser er bedst til enlige?

  Der findes flere gode måltidskasser til enlige – heriblandt Halkær Ådal, Aarstiderne og Get Fit Food, der alle har måltidskasser til 1 person.

  Hvilke måltidskasser har mest økologi?

  Hvis du vil have økologiske måltidskasser, skal du vælge Aarstiderne eller Skagenfood. De har begge et stort udvalg af økologiske og lokalt producerede råvarer.

  Er måltidskasser sunde?

  Ja, måltidskasser kan være sunde alternativer til pizza, burger og andre færdigretter. Måltidskasser indeholder alt fra danske klassikere til eksotisk verdensmad, altsammen lavet fra bunden i dit eget køkken.

  Thomas er indehaver af MåltidskasseFinder.dk. Han har en stor interesse for mad, og har efterhånden opnået ekspertviden på området. Sammen med sin familie har han testet måltidskasser siden 2021. Det er Thomas, der skriver samtlige artikler og guides på denne side.

  Der er lukket for kommentarer.