Siden indeholder annoncelinks. Læs mere

  Bedømmelse af BetterFeast måltidskasser

  80% Topscorer

  God mad, som er nemt at lave, uden brug brug af gryder og pander? Det bliver et stort 'JA TAK' fra vores familie. BetterFeast er et godt alternativ til andre måltidskasser, og det perfekte valg til en travl børnefamilie. De sorte plastbakker kan gå direkte i ovnen, og derefter skal du bare anrette maden på tallerkener. Vi efterlyser blot et mere varieret udvalg af frisk grønt, da det ofte er det samme, men det er ikke noget stort problem.
  Alt i alt en stor anbefaling.
  Se alle måltidskasser fra BetterFeast

  • Madens kvalitet 70 %
  • Tilberedning 90 %
  • Levering 80 %
  • Emballage 90 %
  • Pris 70 %

  BetterFeast – kort og godt

  BetterFeast, tidligere kendt som Sundtakeaway, tilbyder i skrivende stund 3 typer måltidskasser: Familiekassen, Hverdagskassen og Livsstilskassen. Førstnævnte er en “almindelig” måltidskasse med retter til 3, 4 eller 5 dage, hvorimod Hverdagskassen og Livsstilskassen er komplette måltidsløsninger med alle dagens måltider.

  Alle måltider er færdigtilberedte og pakket i nummereret emballage, så de blot skal opvarmes og anrettes på tallerkener.

  Sådan har vi testet

  Vi har bestilt og betalt for Familiekassen over to perioder á to uger hver. Vi valgte netop denne måltidskasse, da den passer til en børnefamilie som vores, og vi fik måltider til 5 dage pr. uge. Det var muligt at udskifte enkelte retter, og dette benyttede vi os af i nogle af ugerne.

  BetterFeast er ikke vidende om at vi har bestilt og afprøvet deres måltidskasser, da vi ønsker at anmelde dem på baggrund af en almindelig kundeoplevelse. Vi håber, at du vil finde denne anmeldelse nyttig og informativ, så du kan træffe det rette måltidskassevalg på egen hånd.

  Testkriterier

  Vi har selv bestilt og betalt for alle måltidskasserne, og vurderer hver enkelt måltidskasse ud fra følgende kriterier:

  • Madens kvalitet
   Vi undersøger om madvarerne er friske, om maden smager godt og om portionerne har en fornuftig størrelse.
  • Tilberedning
   Vi undersøger om det er nemt at tilberede måltiderne, og om tidsestimaterne passer.
  • Levering
   Vi undersøger om leveringen er velfungerende, og om måltidskasserne leveres på den efterspurgte placering.
  • Emballage
   Vi undersøger om måltidskassen er pakket ordentligt ind, og hvor nemt det er at bortskaffe emballagen.
  • Pris
   Vi undersøger om pris og kvalitet hænger sammen.

  Læs mere her: Sådan tester vi måltidskasser

  Førstehåndsindtryk

  Det første, vi møder, er en flot og farverig hjemmeside. Den har fået en overhaling i forbindelse med navneskiftet fra Sundtakeaway til BetterFeast, og der er generelt skruet op for det visuelle udtryk. Det fungerer godt, synes vi.

  Kundeservice ser også ud til at have fået en overhaling, da vores henvendelser nu besvares hurtigere end førhen. Også her skal BetterFeast have ros, da det var udslagsgivende for vores nyeste bestilling.

  En ting, vi til gengæld savner, er et bedre overblik i kontoadministrationen. Vi fandt det en smule svært at navigere rundt i måltidskasserne, men det lykkedes dog til sidst.

  Bestilling og levering

  Måltidskassen fra BetterFeast er helt fyldt op. Det meste af maden ligger i sorte plastbakker, men salatblandinger ligger i poser.

  Bestilling foregik helt smertefrit, men der er relativt lang ventetid på første måltidskasse. Vi kunne få vores første måltidskasse to uger efter bestilling, hvilket er længere end hos de fleste konkurrenter. Dette har ikke ændret sig, og der er stadig relativt lang ventetid.

  Noget, der til gengæld har ændret sig positivt, er leveringen. I de første to uger stod DAO for leveringen, og de ignorerede vores ønsker til placering af måltidskassen. Nu er det Gordon Delivery, der står for leveringen, og oplevelsen er markant forbedret: Man får et leveringsestimat et par dage i forvejen, og man kan følge leveringen direkte på dagen. Ydermere blev vores måltidskasse placeret korrekt begge uger.

  Emballage

  BetterFeast måltidskasse emballage
  En papkasse og 3 isposer udgør emballagen i BetterFeasts måltidskasser.

  Emballagen består som nævnt af en stor papkasse, som er lukket med pakketape. I kassen lå tre små isposer i midten, og de syntes ikke særlig effektive. Madvarerne var dog kolde, da måltidskassen kun fik lov at stå en halv time på vores dørtrin.

  Udover de tre isposer og papkassen, bestod emballagen af sorte plastbakker. Maden kommer nemlig helt eller delvist færdigtilberedt i plastbakker, der kan sættes direkte i ovnen. Simpelt og nemt.

  Emballagen bestod af følgende:

  • Stor papkasse.
  • Poser med is. Der var 3 poser i hver måltidskasse.
  • Sorte plastbakker til alle madvarerne, samt enkelte poser med frisk salat og grønt.

  Måltidskassens indhold

  Vi kan ikke umiddelbart se om råvarerne er økologiske eller ej, da de er tilberedt på forhånd og pakket i sorte plastbakker. Vi må derfor antage af måltidskassen består af konventionelle råvarer.

  Maden er pænt arrangeret og pakket i kassen, så det går hurtigt og nemt med at få det hele i køleskabet. Bakkerne kan stables, og de er allesammen nummererede efter hvilken ret de hører til.

  Det er ikke som sådan en stor sanselig oplevelse at udpakke denne måltidskasse, men heldigvis tager det kun to minutter.

  Tilberedning

  Tilberedningen er hurtig og nem. Det meste kan gå direkte i ovnen, man prikker blot et par huller i toppen. Til enkelte retter skal der også anrettes en frisk salat, hvilket blot kræver at man åbner en pose og hælder det i en skål.

  Plastbakker med ris og pasta kan også gå direkte i ovnen, efter man har tilføjet vand. Hvis man synes det er nemmere at koge dette i en gryde, kan man også gøre dette. Så skal man bare selv sjusse sig til kogetiden, da det ikke står på emballagen.

  Maden er normalt opvarmet og klar til spisning på 20-25 minutter. Der medfølger ingen opskrifter, men til gengæld er instruktionerne printet direkte på madvarernes emballage.

  Maden

  Maden er god og varieret. Nu har vi jo testet Familiekassen, og retterne bærer da også præg af netop dette. De består for det meste af velkendte klassikere, som alle kan lide. Smag eller udseende afskrækker hverken store eller små, så her kan alle være med. Ønsker man en mere eksotisk menu, kan det tilvælges på hjemmesiden. Vi fik f.eks. kyllinge korma, og det var meget lækkert og smagfuldt.

  Vi savnede nogle flere friske elementer i ny og næ, da de inkluderede salater er en smule kedelige. Det er typisk bare en salatblanding i stil med dem, man kan købe i supermarkederne.

  Til gengæld blev vi mætte hver dag, og der var ofte mad tilovers, som kunne spises til frokost dagen derpå.

  Fordele og ulemper

  Måltidskasser fra BetterFeast kommer med et sæt fordele og ulemper, som er værd at kende inden du bestiller.

  Fordele

  • Hurtig og nem tilberedning. Alle retter er færdiglavede, så du skal blot opvarme og anrette.
  • Dækker alle ugens fem dage. Hos BetterFeast kan du bestille måltider til alle ugens hverdage, så du kun skal købe ind til weekenden.
  • Måltiderne i familiekassen er velkendte og børnevenlige. Det smager dejligt og mætter godt, og der er god variation.
  • Udpakning af måltidskasse går hurtigt, hvilket er rart i en travl hverdag.
  • Abonnementet var nemt at administrere via hjemmesiden. Det kunne sættes på pause, ændres og startes ved tryk på en enkelt knap.

  Ulemper

  • Selvom der er god variation blandt retterne, går flere ting igen: Kogte bønner, kogt broccoli, salatblandinger og lignende. Det bliver måske lidt kedeligt, hvis man er vant til masser af variation i det daglige.
  • Enkelte madvarer ser ud til at komme fra en fabrik. Eksempelvis kartoffelbåde, fiskefilet og samosaer. Det er der ikke noget galt i, men vi havde forventet at BetterFeast havde tilberedt maden i eget køkken.
  • Køleelementer var ikke ordentligt fordelt i måltidskassen. Det bekymrede os, da vi modtog kassen på en varm sommerdag.

  Thomas er indehaver af MåltidskasseFinder.dk. Han har en stor interesse for mad, og har efterhånden opnået ekspertviden på området. Sammen med sin familie har han testet måltidskasser siden 2021. Det er Thomas, der skriver samtlige artikler og guides på denne side.

  Der er lukket for kommentarer.